My sweet story...

My sweet story...

Monday, May 21, 2012

Bercuti di Langkawi

Bercuti di Langkawi 3 hari 2 malam pada awal Mei lepas bersama dengan mertua. Kami pergi dengan dua buah kereta. Last minutes daddy decide nak join emak dengan ayah ke Langkawi. Kiteorang booking hotel last minutes, so tak dapatlah satu tempat dengan mertua. Cuma dekat ajelah, memang decide nak menginap di Pekan Kuah je. Lagipun cik adik manis takut dengan laut, so daddy ambil penginapan yang ada swimming pool. Humaira pun dah faham, tidur hotel mesti nak mandi pool. Layan kan ajelah...

Kami naik feri dari Kuala Perlis. Pergi time weekdays tapi tetap ramai orang. Perlis memang terkenal dengan mangga harum manis. Bulan April dan Mei memang musim mangga harum manis. Tapi punyalahhh masam, tang mana manis, saya pun tak tahu..


@ Jeti Kuala Perlis. Humaira cuba makan mangga masam

Kami menginap di De Baron Resort

Kesukaan budak2, mandi pool

Ajak mummy naik slide.

Cik adik manis berehatlah kononnya...

V

6 comments:

Nida Mohd said...

Seronok Humaira bersantai-santai ye..hehehe

adarnadzmie said...

amboiii humaira bercanda baik punya...hehe...

ada gak plan nak ke langkawi... sbb si Arfan belum pernak sampai ke sana lagi...

mamalieyna said...

aloooh..comel je kakak humaira ni santai2..ihiks..

Jasfyra said...

bestnya swimming pool de baron ni.kalo g langkawi lg nk try stay sana plak la :)

Amira Fairul said...

newbie here! macam best je de baron ni.. next trip nak ke langkawi lah..

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails