My sweet story...

My sweet story...

Sunday, July 26, 2009

Majlis cukur jambul Humaira

Last week famili saya buat majlis cukur jambul Humaira di Ipoh Perak. Pukul 10 pagi buat majlis marhaban dan cukur jambul (tak cukur pun, potong sikit buat syarat, lepas raya baru nak cukur..hehe). Tengahari tu buat doa selamat untuk arwah nenek saya. Al fatihah untuk arwah nenek saya, Baayah binti Md Rashid. Arwah nenek saya yang menjaga kami 5 beradik semasa emak saya bekerja. Moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 beriman..

Sekitar majlis cukur jambul Humaira...


Kek dan cupcakes ni saya order dekar Ecar cupcakes..sedap tau..Cup cakes sempena birthday my mum 29 July ni...Selamat hari Lahir emak..


Gambar masa majlis marhaban...






dan mesti nak close up muka si kenit yang bam bam itu...


Bersama nenek dan atuk (Orang jawa panggil Mbah, hehe)


Ciuman seorang atuk...



10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

comelnya humaira. Mcam en nizam lah nieda. N nieda dah kuruslah..
kek n cuppies tu cute sangat..bila lah untie dpt jumpe humaira nie

Mr Nizam said...

kesian muka bapak humaira takde ek .. macam mana nak ada sebab bapak humaira sibuk menembak dgn SLRnya.

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comelnye humaira.....tembam anak ko ni nieda...suke lieya tgk....

syukur dah selamat majlis utk humaira kan.....cantik lieya tgk kek n cuppies tu.....

lieya ni kg kat johor, mmg org jawa jek kat kampung tu, tapi dah lame tak dengar org panggil mbah....dah dilupakan laa panggilan tu..... sayang betul

yatie chomeyl said...

comelnya kek2 tu..eh humaira pon comel gak hehe

Jasfyra said...

dah berubah muka humaira.makin tembam dan makin comey..geram nya..bila nk jumpa nih??
hidung dia sejibik hidung mummy dia la..mancung

h.a.t.t.a.i.s.h.a.k said...

Alahai humaira...dah besaq dah no...anak mama ke papa ni???

PTK said...

alahai bam bamnya humaira geramm tgokk......

anak2 linn pun panggei nenek dorang embah gak... sbb kami anak jawa.. hahhahahhah

TQ singgah umah linn yerk.. linn add ur link key..

Ummi Salsabila said...

eee..tembamnye humaira..
kejap je da jd cmtu..;p

khasiat susu ibu.;p

kek ecar mmg lawo..:)

Ummu Ibtisam said...

salam. cutenya humaira. makin tembam. alhamdulillah, berkat susu ibu. kek tu nampak sedap. tapi ada gambar humaira, sayang nak makan. hehe. nyum2..

hushuss said...

Nida...bam bam nyer Humaira...comel sangat!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails