My sweet story...

My sweet story...

Thursday, May 14, 2015

Celebrate birthday Humaira di tadika

Birthday Humaira Ahad lepas, 10 Mei. Semalam (Rabu) baru sempat nak celebrate birthday girl di tadika. Beriya2 dari last week nak kek rainbow. Huwaa, mummy awak bukannya pandai buat kek tapi demi anak ku gagahkan juga. Dah pesan dengan husband, kalau kek tak jadi malam tu kita pergi cari kek kat kedai. Haha..Sib baik jadi walaupun rupa nan hado.Selain kek, mumy buat apam polkadot dan juga roti sosej untuk di bawa ke tadika. Tak lupa juga goodies bag

Ahad tu kebetulan Opah Humaira datang. Sorry yer opah takde apa2 celebrate hari tu. Opah siap bagi present cincin emas untuk anak dara..Anyway, terima kasih Opah.  


Bangga anak dara tgk kek dia yang warna warni.
Lets play the colour. Prepare untuk rainbow kek


food yang sempat saya buat
Dalam box
Roti sosej dgn breadcrumbs
Apam polkadot permukaan yang menggerutu. Walaupun dah selalu buat, kadang2 dia buat juga perangai. Banyak songeh betul lah..
Goodies bag. Kali ni simple je goodies bag.
Ready to deliver
 Dah pesan kat cikgu tadika, nanti ambil gambar masa potong kek bersama kawan2nya.
 
Malu2 bila cikgu nak ambil gambar potong kek
Dengan kawan2 girl di tadika
and the boys..
Dengan cikgu
Cincin pemberian opah..
Humaira...
Selamat Hari Lahir yang ke 6. Jadi anak yang solehah, taat perintah Allah. Mummy, daddy dan adik sayang kakak. Be a good girl ok. Pengalaman melahirkan Humaira ada mummy tulis di SINI . Tahun lepas pun celebrate birthday di tadika. Entry DI SINI

5 comments:

adarnadzmie said...

selamat hari lahir buat humairah yang sgt comel.... semoga jadi anak yg solehah dan berjaya....:)

lieyalatif said...

alahai comel anak dare...siap dpt cincin emas lagi....cucu kesayangan opah nie heheheeheh

untung laa nieda pandai masak mcm2..so semua buat sendiri jek...puas hati kan....

selamat hari lahir humaira....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

fiza hasan said...

Happy birthday humaira...dah besar dah..

fiza hasan said...

Comei dia..besar dah..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails