My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 6, 2012

Kasih seorang kakak terhadap adik

Fuhh tajuk entry..Sebenarnya banyak gambar nak share dalam blog ni masa berpantang di kampung tempohari. Kat sana tak sempat nak update. Untuk kenangan, better upload walaupun gambar lama. Hobi mummy sekarang suka baca entry lama2 terutama masa Humaira baby. Rindunya masa Humaira baby. Ada juga iras masa Humaira baby dengan muka Firaas sekarang. 
Teruja seorang kakak, dapat adik..
kasih seorang kakak, tolong lapkan mulut adik


10 comments:

Dee said...

girls biasa sayang sgt baby..dia rasa mcm main anak patung..cutekan..hehehe..

Nida Mohd said...

Jadi kakak yag baik ye Maira..jgn buli2 adik tau..

♥ Wina ♥ said...

mmg comel tgk aksi kakak jaga adik kan? :)

Rasp said...

suwiiiitttt....pandai humaira jaga adiknya....

~MommyAida~ said...

aalololo suwitnyaa tgk adik n kakak yang penyayang ni...

NonaFauzi said...

comel humaira hihi

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sayang betul humaira kat adik..

mamalieyna said...

hehe..sweet.. baik kakak, humaira nmpk makin bulat tu pipi.. ^_^

eina pun sama, suatu masa, belek2x balik n3 citer lama.. bestkan..^_^

lieyalatif said...

alahai..sweet sgt nieda pic nie...humaira mmg kak long yg loving....

Nastyna said...

so sweeet.. suka tengok.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails