My sweet story...

My sweet story...

Thursday, February 5, 2015

Mahnaz Food Shah Alam pemborong makanan dari Timur tengah

Boleh dikatakan tiap2 bulan akan ke sini..Apa yang menariknya di Mahnaz food..Macam2 ada...Pelbagai jenis kurma, air zam zam, madu, kekacang, rempah ratus dari Arab, pelabagai jenis roti, air, coklat dan gula2 dari Arab semuanya ada di sini. Selalu kalau orang balik dari Mekah pasti ada bawa pelbagai jenis kurma dan kekacang. So sekarang ni kita boleh beli di sini je. Harga pun reasonable. Boleh beli dalam kuantiti yang sedikit. Kalau beli borong lagi murah.

Alamat kedai:
No. 8 TP 7/5, Sime UEP Industrial Park, 40400,
Shah Alam, Selangor, Malaysia (Off Jalan Batu Lama, Behind Sekolah Menengah Teknik, Shah Alam, Batu Tiga, Sec 26)
 
Mahnaz Food
Pelbagai jenis kurma ada di sini. Dari gred AA sehingga la yang biasa.
Pati delima. Dah dua bulan husband guna, dia bgtau banyak perubahan. Dah tak rasa sakit kepala
Pelbagai jenis rempah ratus
Semua jenis kekacang ada di sini. Saya selalu beli kacang pistrachio dan almond roasted
Madu.
Coklat
Gula2 dan manisan
Hasil tuaian minggu lepas. Beli madu, pati delima dan pati kurma, olive oil, kurma, kuaci dan supplement Habbatul Barakah. Kalau tak silap semua sekali RM105



7 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

situ memang murah dan ramai org kan.

εïзmummyHazaεïз said...

Best.. Adik ipar acik kawen dulu pon beli utk doorgift kat sini. Kasi makanan sunnah..

NzA said...

murahnya..bestnya kalau dpt p situ.akak mmg amalkan minum jus delima tu..kat sini RM13.00..kalau kt d'herbs RM13.90

Sumijelly Sumi said...

ala.. jauh pula..
kalau dekat nak gak g.. berminat nak beli peanu barle tu.. mmg murah tu...hehehe

Sumijelly.com

S.n. Dyana said...

Bolh sy dapat kn no cntac tak....

S.n. Dyana said...

Bolh sy dapat kn no cntac tak....

sarah douglas said...

Boleh bli online x ni..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails