Lambat bersiaran hari ni..Kepada yang beragama Hindu Selamat Menyambut Hari Deepavali. Hujan sepanjang hari, seronok kalau dapat melayan mata. Hehe takde maknanya kalau ada budak kecik. Kena melayan dia ajelah kejanya.
Tengahari tadi masak ikam siakap kukus chinese style. Bau minyak bijan sangat wangi. Resepi saya ambil dari SINI
Tengahari tadi masak ikam siakap kukus chinese style. Bau minyak bijan sangat wangi. Resepi saya ambil dari SINI
Sotong goreng tepung.
Kailan ikan masin
Petang tu pula buat homemade burger dan homemade kuah yong tau fu..Mood rajin betul hari ni. Hehe. Resepi ambil dari SINI
Homemade burger dah pernah buat dulu. Cuma saya tak guna sos worcestershire. Rasa tak yakin pula, so ganti dengan sos tiram. Bawang pun tak letak. Resepi DI SINI
terbaeekkkkk..
ReplyDeletekite menu ikan tongkol singgang aje.. ;-p
enaknye nampak..rajin betul nida bab2 mencuba resepi ni kan..eina ni haih..malas je nak mencuba2..hee~
ReplyDeleteaduh rajin sungguh mummy humaira nie...
ReplyDeletebagus..bagus..
wah....marvelessss.....nieda sgt rajin..:)
ReplyDeletesemua menu nieda ni sedap2 belaka...nyummy...
ReplyDeleteterbaeeekkk...!!!nyum nyum nyum...
ReplyDeletenyum nyum....paling suak berger tu...rajin awk nieda...
ReplyDeletesaya nak try buat ikan kukus guna respi ni harini.nyum2
ReplyDelete